Stoelenvlechten of stoelmatten is een oude ambacht, waarin wij ruim 25 jaar ervaring hebben. 

De meeste rieten meubels vormen voor veel mensen een warme herrinering of zijn door de generaties heen een waar familiestuk geworden. Wij snappen daarom dat u het liefst deze meubels in hun identieke vorm wilt behouden als er toch beschadigingen of slijtage optreedt door de jaren heen.

Daarom voeren wij reparaties uit met verschillende materialen en technieken, zoals gaatjesmatten, biezen, pitriet, en webbing. 
Ook het repareren met zeegras, papercord en kunststof wordt hier probleemloos uitgevoerd. 
Soms is het nodig om ook het houtwerk van de stoel deels te vernieuwen, ook dit slaan wij niet over en kunnen wij vakkundig repareren in onze eigen meubelmakerij.
Ook repareren of herstellen wij  andere meubels waaronder rieten (of rotan) stoelen en manden. 

Heeft u een rieten (rotan) stoel of mand die u wilt laten repareren? Kom vrijblijvend langs voor advies en prijsopgave of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin uw naam en adresgegevens, plaats een duidelijke foto en omschrijving van het te herstellen object. Wanneer mogelijk ontvangen wij graag een foto van het geheel en een foto van de beschadiging.

In de meeste gevallen zullen wij u vragen of de te herstellen objecten langs te brengen op een datum die voor u schikt op onze winkel locatie, bepaalde reparaties kunnen wij in overleg ook op locatie of op aflevering doen.